Activiteiten

Elke dinsdag, van 14:00 tot 16:00 uurinloopmiddag. Er is gelegenheid om samen een spelletje te doen. Samen een kopje koffie/thee te drinken. Samen iets creatiefs te doen. Er is altijd een vrijwilliger aanwezig die, als u vragen heeft of ergens mee zit, u te woord kan staan. Een keer per 14 dagen is er levende muziek. Bijdrage €1,50 per middag voor de koffie en/of thee.

Ons kantoor is geopend van dinsdag t/m donderdag van 11:00 tot 16:00 uur; telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: 070-2002066.
Bij geen gehoor kunt u een voicemailbericht achterlaten: spreek dan duidelijk uw naam en telefoon in en wij bellen u z.s.m. terug. De voicemailberichten worden regelmatig afgeluisterd.

Komt u ook? Doet u ook mee?

Datum:
28 november 2019

Tijd:
Inloop vanaf 10.00 uur. Programma van 10.30 tot 16.00 uur

Waar:
Ontmoetingscentrum Rondo, Marterrade 10, 2544 JM Den Haag

Aanmelden:
Telefonisch: 070 - 200 20 66
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bereikbaar met Openbaar vervoer Randstad rail nr 4 halte de Rade
Bus 21 halte Hertenrade

Deelname is gratis.

Het Senioren Collectief Haaglanden wil bijdragen aan begrip en verbinding tussen jongeren en ouderen. Haar belangenbehartiging heeft als doel: een leeftijd vriendelijke stad.

“Hoe hou je je staande in onze snel veranderende samenleving?”

”Vroeger was alles anders, maar ook beter?”

“De grijze golf, een zegen of een nachtmerrie voor jongeren?”

“Ouderen waren ooit jong, jongeren waren niet eerder oud”

“Wat hebben we elkaar te bieden?”

Donderdag 28 november  - 10.00 -16:00

Bijeenkomst met boeiende sprekers, verdiepende onderlinge gesprekken, lekkere lunch, interessante film, en verbinding tussen ouderen en jongeren!
De bijeenkomst wordt georganiseerd in het kader van de Monitor Seniorvriendelijk Den Haag www.seniorvriendelijkdenhaag.com en heeft als thema.

Onze filmmiddagen blijken een succes. Daarom organiseren wij op 20 november  weer  een gezellige middag met een hapje en een drankje. Dit keer gaat de reis naar Amerika en Hawai.

We brengen een bezoek aan New York. Ook Florida staat op het programma met Disney World, Cypres Gardens, de Everglades en de Florida Keys. Vervolgens bezoeken we de westkust met de Grand Canyon en Yosimete National Park  en we gaan nog naar de steden Las Vegas en San Francisco. We sluiten onze reis af met een bezoek aan Hawaii.

We beginnen om 14:30 Inloop 14:00. Toegang gratis. Bijdrage drankjes en koffie/thee € 1,50.
Geeft u wel zo snel mogelijk op want vol is vol.

EIGEN BIJDRAGE/EIGEN RISICO IN DE ZORGVERZEKERING

Op 28 oktober is er een voorlichting over eigen risico en eigen bijdrage in het basispakket van de zorgverzekering. Hier zijn nog wel eens misverstanden over. De voorlichting wordt gegeven in samenwerking met de gemeente. De voorlichting is in de Rondo van de Marterrade 10

Wilt u komen laat het ons even weten, We beginnen om 14.00 Inloop 13.30 Toegang is vrij.

HELP DESK GELDZAKEN

13 november 14:00 geven voorlichters van de gemeentelijke helpdesk informatie over wat de helpdesk van de gemeente inhoudt.  Er zal voldoende gelegenheid zijn voor het stellen van vragen.

Wilt u komen laat het ons even weten.

Iedere dinsdag middag is er de gelegenheid om mandala’s te maken onder begeleiding van een deskundig iemand

Iedere dinsdagmiddag is er een gezellige middag, waar u kunt sjoelen, spelletjes doen, kunt tekenen of gezellig met elkaar wat kletsen onder het genot van een kopje thee of koffie. Gratis

Iedere dinsdagochtend v.a. 10 uur is er een  gezellig groepje dat breit, maar dat uitgebreid kan worden met andere vormen van handwerken. Dus kom eens langs. Gratis

21 oktober start weer een twee wekelijkse tekencursus . Kosten: € 7,50 voor 5 middagen.
U hoeft niets mee te nemen.

Wij nodigen u graag uit voor een heerlijke High Tea belevenis op  6 november . Een High tea met sandwiches , zoete en hartige hapjes.

’s Morgens is er de handwerkclub. De High tea begint om 14:00.  De toegang is gratis. In verband met de catering is het wel fijn als u zich van te voren opgeeft.

Op 30 oktober is er weer een Indische Maaltijd.
Inloop 17.30 met een drankje. Om 18:00 uur gaan we aan tafel.

De prijs is € 10,00 excl. drankjes. Leden Senioren Collectief krijgen 1,50 korting.
Mensen met Ooievaarspas betalen € 6,50 excl. drankjes.

Opgave telefonisch of per e-mail. Tel. 070 200 2066 of email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Graag van te voren per bankoverschrijving betalen op rekening NL71 RABO 0321565126.

Dank zij een gift van de RABO bank hebben wij in de Rondo een aantal laptops en computer met printer geplaatst. Komt u gerust eens langs, dinsdag en woensdag  ’s middags van 14.00 – 16.00 uur. Er is dan ook iemand aanwezig die u eventueel kan helpen.  Eind september zijn er weer computercursussen.