Reizen en activiteiten

Elke dinsdag, van 14:00 tot 16:00 uurinloopmiddag. Er is gelegenheid om samen een spelletje te doen. Samen een kopje koffie/thee te drinken. Samen iets creatiefs te doen. Er is altijd een vrijwilliger aanwezig die, als u vragen heeft of ergens mee zit, u te woord kan staan. Een keer per 14 dagen is er levende muziek. Bijdrage €1,50 per middag voor de koffie en/of thee.

Ons kantoor is geopend van maandag t/m donderdag van 11:00 tot 15:30 uur; telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: 070-2002066.
Bij geen gehoor kunt u een voicemailbericht achterlaten: spreek dan duidelijk uw naam en telefoon in en wij bellen u z.s.m. terug. De voicemailberichten worden regelmatig afgeluisterd.

Start 20 maart

in samenwerking met KOO-kunstonderwijs. Docent: Tanya van Bruggen

Aandachtig kijken naar de wereld in en om u heen en dat overbrengen op papier. 
In 5 lessen krijgt u oefeningen en tips en gaan we tekenen wat we zien. Al doende gaat u op zoek naar wat het beste bij u past. We gaan werken met diverse materialen zoals houtskool en potlood. Elke deelnemer kan op eigen niveau werken.

Data: 20, 27 maart, 3, 10 en 17  april 2019

Woensdag 14.30-16.00 uur. Locatie: Marterrade 10

Kosten:  leden € 3,50 per les.
Aanmelden en info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch  070 -2002066  gaarne voor 13 maart

We willen graag starten met  Onderlinge Gesprekstafels rond het thema verbinding en verbondenheid

Wat is de bedoeling:  In een serie van 4 ontmoeting  spreken we om de 2 weken over een onderwerp dat raakvlakken heeft  met ons thema. Na een  korte inleiding en  gaan we in gesprek met elkaar in kleine groepjes van 6 tot 8 mensen aan een tafel.

VERLEDEN – HEDEN – TOEKOMST . We spreken met elkaar over de veranderingen die we in ons leven hebben meegemaakt in de loop der jaren. Welke veranderingen zijn een verrijking en welke een verarming. Aan de orde kunnen komen : bv  huishouding, man/vrouw verhouding, opvoeding, communicatie. De vraag die we elkaar ook stellen is   “Voelen we ons nog verbonden met de samenleving zo als die nu is.

Aanmelden en info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch  070 2002066