27 maart : 10.30  Nu voor Later

Informatie over het Levenstestament /Volmacht/testament

Veelvuldig wordt de vraag gesteld Wat moet ik regelen als ik dat zelf niet meer kan of niet meer zo goed. Wat is een levenstestament  en wat is het verschil met een ‘gewoon’ testament

Een Levenstestament/aangeklede volmacht is een document waarin u een aantal zaken vastlegt voor het geval er tijdens uw leven iets gebeurt waardoor u zelf (tijdelijk) niet (meer) skunt handelen.

In een gewoon testament regelt u alles voor als u er niet meer bent. Maar wat indien er een situatie ontstaat waarin u zelf tijdelijk of langdurig geen beslissingen meer kunt nemen? Is er dan iemand die dat dan voor u kan doen? Hebt u zo iemand schriftelijk aangewezen? Zijn uw wensen voor zo’n situatie duidelijk vastgelegd en bekend bij degenen die u hebt aangewezen? En zijn uw naasten van die aanwijzing op de hoogte?

Dit soort zaken kunt u regelen in een Levenstestament: Deze middag vertelt hoort u van Jeroen Veugelers   wat er allemaal komt kijken bij het opstellen van een levenstestament. Er is voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

Aanmelden en info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch  070 2002066